Ajándék ötletek karácsonyra

8:00

Mindenki jól ismeri a mondást „kapni jó, de még jobb adni”. Ez karácsonykor fokozottan igaz, hiszen az ünnepekkor rengeteg szerettünket lepjük meg ajándékokkal és sok embernek fejfájást okoz, hogy mit adjon. Az alábbi ajándék öltetek a segítségetekre lehetnek.

Különleges neszesszer
Sok lány őrülten szereti a sminktermékeket és nem kevés piperét tart otthon. Ezeknek a hölgyeknek szuper ajándék lehet, a Vidd magaddal! neszesszer, melyben remekül elfér minden. Utazáshoz is tökéletes, különböző fakkok gondosoknak arról, hogy ne keveredjenek össze a cuccok. Két színben is megtalálható, korall és kék árnyalat és a legjobb benne, hogy vízhatlan.
Fodrász termékek
Már egy ideje együtt dolgozok a ghd csapatával és csak pozitív tapasztalataim vannak. A hajam nagyon rossz állapotban volt, mikor hozzájuk kerültem és sokat javítottak rajta a termékekkel. Karácsony alkalmával pár termékük ünnepi ruhába öltözött, melyben az arany és fehér színek dominálnak. A márka mindenkire gondolt, hiszen különböző csomagok közül lehet választani.


Ékszer
Az ékszer igazi adu ász, minden eseményhez jól jön egy csodás darab. Én kedvelem a hatalmas statement nyakláncokat, hiszen a legegyszerűbb ruhát is képesek feldobni, de aki az egyszerűbb és visszafogottabb darabokat kedveli az is megtalálja a megfelelő ékszert a Rossetti kínálatában.


Telefontok
Ma már nem csak mi magunk szeretünk szépen felöltözni, hanem a különböző technikai kütyüinek is szívesen bújtatjuk szép ruhába. Azoknak a hölgyeknek, akik figyelnek az apróbb részletekre is, szuper választás lehet ajándékba egy különleges telefontok, mely széles választékban megtalálható a Premiumtokok választékában. Nekem az egyik kedvencem a márvány mintás darabok, jövő héten nézzétek majd a blogot, hiszen meglepetés vár rátok.



You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Like the first phone case :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images