Outfit tippek szilveszterre

17:58

A karácsony után a szilveszter az, mikor a csajok csinos ruhákba bújhatnak és elengedhetik magukat, elfelejtve az összes gondjukat és a jövőre fókuszálhatnak. Egy szilveszteri buli sem telhet el csillogó ruhák nélkül, én pedig összeszedtem nektek a legmenőbb új év köszöntő szetteket a fast fashion boltok polcairól.

A fehér és arany kombinálásából csak jó születhet, ez a két árnyalat együtt fenséges összehatást kelt. Nem vagyok nagy híve a flitteres nadrágoknak, de a képen látható darab egyből megfogott, főleg, hogy meghatározó része lehet a szilveszteri szettünknek. Mivel a nadrág elég hangsúlyos, ezért az összeállítás többi részé legyen egyszerű és letisztult. Egy színben hozzá illő cipő és táska szintén jó választás, az egész szettet pedig egy fehér csipkés felsővel bolondíthatjuk meg.
Nadrág H&M 9490 Forint / Felső: F&F 5490 Forint / Kabát: F&F 14990 Forint / Gyűrű: H&M 990 Forint
Cipő: Deichmann 5990 Forint
Sokan nagy barátságban vannak a sötét színekkel, bár én nem szeretem, ha a teljes outfit-et a fekete uralja, mindig belecsempészek egy kis színt. Mostanában nagy kedvenceim a smaragd árnyalatú darabok, mint például a képen látóható szoknya. A színvilág mellett az anyagok textúrájára is érdemes odafigyelni, a bársony idén jött vissza a divatba, így jó ötlet a szettünkbe is belecsempészni. Az outfit megkoronázása lehet egy csipke kabát, igaz, nem a legpraktikusabb darab, de kétségtelenül a legszexibb.  
Szoknya: H&M 12990 Forint / Top: H&M 2990 Forint / Táska: H&M 3490 Forint / Cipő: F&F 7500 Forint
Kabát: H&M 34990 Forint
Valahogy a kék árnyalatú darabok mindig levesznek a lábamról, nem véletlen, hogy ez az egyik kedvenc színem. Szerintem minden típusú hölgynek jól áll, csodásan mutat fekete, barna, szőke de még vörös hajjal is. Szilveszterre egy csillogó anyagú szoknya dukál, mellé pedig hasonló kiegészítők. Ebben a szettben is megjelenik a bársony, de nem olyan erőteljesen, mint az előzőnél.
Szoknya: H&M 5990 Forint / Cipő: Deichmann 5990 Forint / Fülbevaló: H&M 1990 Forint /
Karkötő: Parfois 1990 Forint / Felső: H&M 5990 Forint
Mostanában nagy kedvenceim az overálok, annak ellenére, hogy az alacsony hölgyeknek nem ajánlott a viselésük. Egy magassarkú cipővel azért csalhatunk picit, hiszen nyújtja a lábunkat. Mivel az overál fekete és arany színű, így a kiegészítőket is ezek árnyalataiból válasszuk. Ha csupán a legszükségesebbeket szeretnénk magunkkal vinni a buliba, akkor egy kis méretű táskával megkoronázhatjuk a szettünket.
Overál: F&F 8500 Forint / Táska: F&F 6900 Forint / Ciő: Deichmann 11990 Forint / Gyűrű: H&M 2990 Forint
Nyaklánc: H&M 3490 Forint

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images