Ezeket szerezd be a leárazásokon!

7:00

Már javában tartanak a leárazások, rengeteg termék szuper áron kapható, ám érdemes pár szabályt betartani, hiszen a nagy akciók felülírhatják a józan észt (gondolj csak bele, mikor is vetted meg a 25. pár cipődet?) A szabályok elolvasása után (ITT), ha még mindig szeretnél shoppingolni, akkor ezeket érdemes beszerezned a fast fashion üzletekből.

Mostanában nagy barátságban vagyok a bársony anyaggal, valószínűleg ezért szúrom ki egyből az ilyen textúrájú darabokat. Ez a ruha önmagában öltöztet, egy szép cipő és egyszerű táska elég, így is figyelemfelkeltőek leszünk. Na jó, egy fekete rúzs még azért elfér mellé. 

Zara 29995 helyett 9995 Forint
A blúzok háza táján is igen nagy a választék a fast fashion boltok polcain. Én inkább a mintás blúzokat preferálom, mint például a képen látható szívecskés darabot. Bármilyen ruhához remekül passzol, de aki igazán dögös szeretne lenni, az egy színes rúzst tegyen fel hozzá. Szuper párosítás, higgyétek el.

H&M 3990 helyett 2690 Forint
A feliratos pólók soha nem mennek ki a divatból. Azért is időtálló darabok mert bármelyik évszakban remekül kombinálhatóak, jól néznek ki egy rövidnadrággal, szoknyával, bőrnacival, de akár egy vastag pulcsival is. Nem túlzok, ha azt mondom, a ruhatárunk egyik alapdarabja.

H&M 2990 helyett 1390 Forint
Tegye fel a kezét az, aki nem szeretett bele ebbe a flitteres szoknyába? Hiába teltek el az ünnepek, nem árt egy kis csillogás a szürke hétköznapokban sem. Viseld egyszerű darabokkal ezt a csodát és legyél a hétköznapok királynője!

H&M 9490 helyett 6590 Forint
Nadrágokkal mindig bajban vagyok, főleg leárazások alkalmával szoktam szétnézni, hiszen ilyenkor remek áron lehet hozzájutni bizonyos darabokhoz. Én már a tavaszra készülök ezért a szakadt nadrágokat nézem, egy szürkés árnyalatú darab pedig mindig jól jön. 
H&M 8990 helyett 5290 Forint
A leárazási időszak szuper arra, hogy felfrissítse az ember a ruhatárát, igazán ilyenkor éri meg kabátokat venni, hiszen sok helyen féláron juthatunk hozzá a kiszemelt darabokhoz. Én előbb szemügyre veszem a boltok kabát készletét, a melegebb, téliesebb darabok mellett olyanokra is akadhatunk, melyeket tavasszal és felhasználhatunk. Kettőt az egyben, nem megéri?

Zara 25995 helyett 17995 Forint



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A pink kabátnál egy rugóra jár az agyunk :D Én a saját kis macaron színű cukiságomat a Promod-nál szereztem be, pofátlanul leárazva: 18 helyett mindössze 7 ezer forintért :D
    A H&M-es polo nagyon tutkeráj!!!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Én tavaly az F&F-ben vettem egy hasonlót és imádom. Olyan csodaszép! A póló pedig nekem is kell ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images