Interjú Önmagammal

15:26

Az idei céljaim között kiemelkedő helyet foglal el, hogy közelebb engedjem magamhoz az olvasókat. Mivel már sok interjút készítettem, így a héten egy különleges személyre esett a választásom. Jöjjön most egy interjú Önmagammal Önmagamtól, mindenkit előre figyelmeztetek, őszinte lesz, túl őszinte. 

Hogyan csöppentél a blogolásba? 
Mindig is szerettem írni, életem egyik nagy álma, hogy írjak egy könyvet, ám úgy éreztem, nincs elég tapasztalatom semmiben sem ahhoz, hogy kitöltsön pár száz oldalt. Gyerekkorom óta érdekel a divat, két és fél éve pedig elkezdtem ismerkedni a blogok világával. Követni kezdtem pár bloggert és arra gondoltam, én is szívesen megosztanám gondolataim másokkal, erre pedig remek felületet biztosít egy saját blog. Az elején nem volt könnyű, lassan jöttek a sikerek. Egy év telt el, mire beindult az egész, ezalatt pedig sokszor éreztem, hogy inkább magamnak írom, mintsem másoknak. Sokat segítettek a  pozitív visszajelzések, utána mindig nagyon boldog voltam. Most már ott tartok, ami egy éve még csak álom volt, és érzem, hogy ez csak az út kezdete. Kemény munkával és kitartással mindenre képes az ember!


Hogyan kezdtél el divateseményekre járni?
Túlzás nélkül állíthatom, hogy a magyar divatvilág talált rám. A hazai brandek menedzserei meghívtak egy-két eseményre, én pedig végérvényesen elköteleződtem a magyar tervezők iránt. Nem emlékszem pontosan, hogy melyik esemény volt az első, amin részt vettem, de egyik pillanatról a másikra bekerültem a körforgásba. Nagyon élvezem az összes eseményt, amikor ott vagyok, olyan, mintha egy álomban lennék, az a közeg jelenti nekem a boldogságot. Azokat a rendezvényeket szeretem, ahol több művészeti ágat vegyítenek, szerintem ezek a legkülönlegesebbek.


Mióta vagy együtt a pároddal?
Májusban lesz 8 éve. Igazi hősszerelmes típus vagyok, már régóta vártam egy olyan férfira (akkor még kialakuló félben lévő férfi), mint ő. Elképzeltem, hogy a lovagomnak sötét szeme és haja van, magas és izmos, erre, mint a mesékben, rátaláltam. Nem mondom, 8 év hosszú idő és, mint minden kapcsolatban vannak/voltak/lesznek hullámvölgyek, mégis úgy érzem, vele le tudnám élni az életemet.


Mi a legrosszabb tulajdonságod?
Egy vérbeli mártír vagyok, ami sajnos a kapcsolatomra is rányomja a bélyegét. Ha valami nem úgy van, hogy szeretném, akkor felszínre tör a mártír énem a képes vagyok óriási hisztit levágni. A legszomorúbb, hogy ez akkor nem is tudatosul bennem, egy tanult viselkedésm ami egyből aktivizálja magát. Még szerencse, hogy a párom ennyire megértő, ritkán tudom kiborítani, de akkor nagyon.


Melyik a kedvenc könyved?
A talált tárgyak országa. Bár kevés időm van olvasni, ami elég baj, hiszen imádok, de az egyik legmeghatározóbb könyv mégis ez volt. Utálok elveszíteni dolgokat, képes vagyok a végtelenségig keresni, majd pedig lelki apátiába süllyedni, ha nem találom meg őket. A könyv egyfajta megnyugvást jelent, hiszen, ami eltűnik, az egy másik dimenzióban tűnik fel, és ott értékes tárgya lesz az eltűnt emberek társadalmának. Valószínű, hogy az egy hónapja keresett MAC szempillaspirálom is ott lehet.


Hogyan jellemeznéd magadat?
Kreatív, szabad, álmodozó.


Ki a példaképed?
Coco Chanel. Nem azért, mert a divat az életem szerves része, hanem mert ő volt az első nő, aki fel merte magát vállalni, mert más lenni. Nem lehetett korlátok közé szorítani, nagyot álmodott és meg is valósította, hitt magában és tudatosan építette az életét, így vált a divatvilág egyik meghatározó alakjává. Rengeteg inspirációt merítek belőle.


Kedvenc előadó?
Szeretem a mai előadókat is, de ha választanom kellene, akkor a kedvencem Johnny Cash. Imádom a karcos hangját, az érzelmekkel átitatott szövegeit. Egyszerűen inspirál. A másik előadó, akinek a dalait mostanában hallgatom, Edith Piaf. Megmondom őszintén, két hónappal ezelőtt hallgattam meg először a zenét, mikor az interneten véletlenül belefutottam az életrajzába. Mindig is tudtam ki ő, de valahogy soha nem jutottam el oda, hogy jobban megismerjem. Mikor hallgatom a hangját, olyan mintha megnyílna előttem egy ajtó a múltba, én pedig átlépek rajta és magával ragad.


Miről álmodsz?
A sikerről. Vágyom a sikerre és meg is fogom csinálni. Úgy állítottam be magamat, hogy az élet mindig azon az úton vigyen, ami által a legjobban fogok fejlődni. Lehet, hogy ez sok embernek önképűnek tűnhet, de ha nem hisszük el magunkról, hogy jók vagyunk és értékesek, miért várjuk el, hogy más elhiggye? Amit belül érzünk, azt sugározzuk a külvilág felé. 


Mit bántál meg a legjobban?
Semmit. Őszintén. Bármi, amit eddig tettem, legyen az jó vagy rossz, mindig hozzám tett, formált. A döntéseim nélkül nem lehetnék az, aki most vagyok. Egyet jól megtanultam a barátomtól, nem jó a múltban élni, hiszen ami megtörtént, azon nem változtathat az ember, a rágódás pedig felemészt. Mindig előre kell nézni, és ez néha nehéz, de én úgy akarom leélni az életemet, hogy semmit se bánok meg, azt szeretném érezni, hogy kihoztam az adott helyzetből a legtöbbet. 


Mit üzennél annak a bloggernek, aki még csak most bontogatja szárnyait?
Azt, hogy legyen kitartó, hiszen nagyon kevés az az ember, aki egyből berobban. A siker egyik kulcsa a napi több órás kemény munka, a másik pedig a pontos célmeghatározás. Ha tudod, hogy hova akarsz eljutni, akkor az élet úgy is arra fog vinni. Nem szabad feladni az első akadálynál, hinni kell önmagadban. Mert te vagy az, aki bármire képes, csak kövesd az álmaidat!

/A fotók jó pár éve készültek, amikor elkezdtem bontogatni a szárnyaimat/


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Klassz lett ez az interjú! Jó volt kicsit megismerni téged!
    Hajrá Edina! SIKERülni fog! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Réka! Már olyan régóta terveztem egy ilyet, még lehet lesz belőle pár. :P

    VálaszTörlés
  3. Iszonyatosan jók a képek! Tátva maradt a szám! :) Mint egy igazi modell!

    A cikk is remek lett, jó, hogy ilyen őszinte vagy mindig.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen! Pedig ezek a képek az első "profi" fotók voltak kb úgy 5 évvel ezelőtt :D

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images