Sportra fel! - Divatos outfit tippek sportoláshoz

11:26

Új év, új én! Januárban sokan megfogadják, hogy a sportot beépítik az életükbe, így eszeveszetten rohannak a boltokba beszerezni az edzőruhákat. Szerencsére már az edzés alkalmával is lehetünk divatosak, hiszen az utóbbi időben a fast fashion boltok sorra hozzák ki a jobbnál-jobb sportruházataikat. 

Életem fontos részét képezi a sport, heti rendszerességgel látogatom a közeli edzőtermet. Mivel csajok vagyunk, valljuk be, szeretünk jól kinézni, és ez alól még a sport sem kivétel. Én hétköznapokban is a színes ruhadarabokat részesítem előnyben, így sportolás alkalmával is szívesen bújok élénk színű darabokba. Mivel az egyik kedvenc színem a lila, ezért ezt a szettet nekem találták ki, ahogy ránézek, egyből kedvem támad futni egyet (pedig nem is szeretek futni).

Felső: Decathlon 5590 Forint / Nadrág: F&F / Súlyzó: Decathlon 2490 Forint / Cipő: F&F 6900 Forint / Nadrág: F&F 5490 Forint / Kötél: Decathlon 2990 Forint 

Akihez közelebb áll a klasszikus fekete-fehér vonal, ő is könnyen megtalálhatja a megfelelő sportruházatot. Szerintem érdemes olyan darabot választani, amin egy kis minta is megjelenik, a márvány pedig az utóbbi időben kedvelt textúra. Már csak egy nagy sporttáska kell, hogy elférjen benne minden. 

Cipő: F&F 4390 Forint / F&F 2990 Forint / H&M 9490 Forint / H&M 8990 Forint / H&M 9990 Forint

Lassan itt a tavasz, nyíltnak a virágok, az emberek előkapják a szekrény mélyéről a virágos, élénk darabjaikat. A sportruházatok terén is bőven válogathatunk az árnyalatokból. Lányok, higgyétek el, egy vidám szettel az edzőteremben is feltűnő jelenségek lehettek!

Nadrág: H&M 5990 Forint / Hálós felső: H&M 3990 Forint / Feslő: Dechatlon 1490 Forint / Kulcsa: Dechatlon 1990 / Cipő: Dechatlon 14990 Forint

Idén tavasszal nagyon kedvelt a barackszín, éppen ezért az edző cuccok között is szép számmal találunk hasonló árnyalatú darabokat. Érdemes a szettünket egy vagy két színből összeválogatni, hiszen így letisztult outfitet kapunk. Ha fontos számunkra a  harmónia, akkor olyan kiegészítőket választunk, mely passzol a szettünkhöz. 
Cipő: F&F 5900 Forint / nadrág: F&F 5290 Forint / F&F 9900 Forint / F&F 5290 Forint / Jógamatrac: H&M 8990 Forint

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images