A legmenőbb sapkák hazai tervezőktől!

10:41

Gyerekkoromban nem hittem anyukámnak, amikor azt mondta, hogy sapka nélkül fázni fog a fejem, ám ma már el se tudnék  indulni nélküle. Külön öröm számomra, hogy a hazai tervezőknél is megjelent, mint kiegészítő termék. Lássuk a legkülönlegesebbeket!

Bridget&Olivia
Bridget&Olivia magyar márka 2015-ös őszi-téli kollekciója a saját mintás, kötött darabokra épül, a képen látható sapka pedig remekül illeszkedik ebbe a koncepcióba. Azt se felejtsük el, hogy a téli szettünket remekül fel tudjuk dobni egy-egy színes darabbal, így sapkában is érdemes élénkebb árnyalatút választani.


OpenUp
Az OpenUp sapiknak különlegesen jó, gyapjú anyaga van, így nem fázik meg benne a fejünk. Engem a mintájával vett le a lábamról, hiszen olyan, mintha frissen hullottak volna rá az esőcseppek, nem véletlen, hogy a kollekció a Raindrop nevet kapta.


Balint Sara
A márka alapvetően kötöttárura specializálódott, már évek óta egészíti ki kollekcióit sapkákkal is. Az egyik fő szempont a variálhatóság, hiszen egy sapkából ezernyi változatot ki tud hozni az ember, sőt, aki szereti pomponokkal feldobni sapijait, rengeteg szín és forma közül válogathat.


Beango
A Beango sapkák terén is újat alkotott, hiszen bőrbetéteket használt fel kiegészítő elemként. Több méret, forma és szín áll rendelkezésünkre, ám a márka alapkoncepciója a kékes-szürkés árnyalatokra épül.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images