Cipő divat tavaszra!

8:00

A cipő trendekben az a jó, hogy szorosan illeszkednek a ruha divathoz, így előre következtethetünk arra, milyen darabokat kellene viselnünk a soron következő szezonban. Összegyűjtöttem nektek pár tavaszi-nyári alapdarabot!

Színekben hagyatkozhatunk a Pantone által meghatározott két árnyalatra, a rózsakvarcra és a higgadt kékre. Legyen a cipőnk lapos vagy magas sarkú, telitalpú, hegyes orrú vagy éppen kerek, ebben a két színben pompázó darabokkal nem lőhetünk mellé.


A fémes árnyalatok a téli szezon után továbbra is bent maradnak a divat vérkeringésében, hiszen tavasszal is sok üzletben megtalálhatóak lesznek az ilyen textúrájú cipők. Nekem nagy kedvenceim, bármilyen egyszerű szettet remekül fel tudunk dobni egy különleges anyagból készült cipővel.

A maszkulin vonal ismét erősen jelen van a női öltözködésben, ezáltal a cipő divatban is visszaköszön. Nem csak a fiús lányoknak ajánlott ez a stílus, hanem a kísérletezőknek is, hiszen számos lehetőség rejlik benne.


A sportosabb cipőfajták közül a sneaker-ek letaszíthatatlannak bizonyulnak trónjukról, ami nem csoda, hiszen kényelmesek és remekül kombinálhatóak. Egy fesztiválra, vagy akár egy esti kiruccanáshoz is fel lehet venni őket, ha szoknyával vagy ruhával párosítjuk, akkor pedig elegáns szettet kaphatunk.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images