Itt vannak a tavasz ékszertrendjei!

13:49

Trendek jönnek-mennek, vannak, melyek évekig töretlenül őrzik hatalmukat és akadnak egy szezonosak is, ám idén az örök klasszikusok mellett néhány maradandónak tűnő újdonság is várható.

Gyöngybe borul a világ
A gyöngyből készült ékszerek pár évre feledésbe merültek, leginkább az esküvői szezonban használták kiegészítő gyanánt, ám idén felbukkannak a mindennapi öltözködésben is. Nem csak a ruhákon jelennek majd rátétként, hanem ékszer formájában is kedvelt viselet lesz. 


Nem minden arany, ami csillog
Ez így van, de mi bátran keressük az arany vagy aranyozott kiegészítőket! Ne csak nyakláncban vagy fülbevalóban gondolkozzunk, hanem viseljünk arany bokaláncot, fejdíszt vagy arany tetoválást, utóbbi a tavalyi nagy láz után idén is trendi lesz.


Minél nagyobb, annál jobb
A statement nyakláncok egy-két éve kerültek fel újra a divat palettára és azóta is uralják azt. Sikerük titka, hogy a legegyszerűbb ruhadarabokat is képesek feldobni. Pont ezért szeretem én is őket, reggelente nem kell túl sokat gondolkodnom a gardróbom előtt állva, kiveszek egy egyszerű és kényelmes ruhát, hozzá pedig választok egy statement nyakláncot és már indulhatok is a dolgomra. 


Monumentális fülbevalók
A nyakláncok mellett az utóbbi időben a monumentális fülbevalók is divatba jöttek. Akkor mutatnak igazán jól, ha laza kontyba fogjuk hajunkat és éppen csak a fülbevaló fele bukkan ki hajunk alól. 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images