London Fashion Week - Tartós haj a gdh segítségével

14:51

A London Fashion Week-en nem csak a ruháké volt a főszerep, hanem a frizuráké is. Most megmutatom nektek, milyen termékeket használtak a gdh profi fodrászai, hogy a hajam négy napon keresztül kibírja a londoni időjárás viszontagságait.

Utazás előtt ellátogattam kedvenc fodrászatomba, hogy szuper frizurát varázsoljanak nekem a londoni divathétre. Mivel tartósnak és könnyen variálhatónak kellett lennie, így a göndörítés mellett döntöttünk. Első lépésként a gdh Göndörítő tartás spray-t fújták a hajamra, mely különlegessége memória formulájának köszönhető, ezáltal a göndör és hullámos stílus szabadon variálható és a megváltoztatott frizura bármikor visszaalakítható.


Göndör fürtjeim  a Platinum hajformázóval készültek, mely ghd tudományos fejlesztése. ATri-Zone technológia gondoskodik a formázáshoz szükséges állandó, 185°C-os hőmérsékletről, továbbá a 6 intelligens hőszenzor segítségével bámulatosan gyorsan és hatékonyan egyenesít, göndörít és formáz anélkül. Az egyenletes hővel történő formázás által gyorsabban, kevesebb hővel dolgozik, az eredmény pedig hosszabban tartó stílus, ragyogás és erősebb haj. 

Mivel vékony szálú a hajam, így sűrűn fordul elő, hogy rálapul a fejemre, ami nem éppen esztétikus. Erre remek megoldás lehet a gdh Hajemelő Spray, használata által nagyobb volumentű lesz a hajzuhatag. Nem csak megemeli frizuránkat, hanem 3 komponensű hővédőt is tartalmaz, véd közvetlen a hajformázástól, a hajszárítás okozta kiszárazástól, és rendelkezik egyfajta UV védelemmel, így hajunk nem fakul ki. Használata igen egyszerű, enyhén vizes hajtincseid tövébe nyomj egy keveset belőle, majd körkefével szárítsd ki a hajad! Ha még dúsabb hatást szeretnél elérni, akkor lehajtott fejjel hajolj előre, fújj egy keveset a hajtövekre, majd szárítsd meg hajszárítóval!

Fotók: Agnes Toth Photography
Ha gdh termékeket ITT találod meg.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images