Zigi Brand - Interjú

9:34

Izgalmas szabásvonalak, nőies formák, minőségi anyagok, ez mind jellemző a Zigi Brand hazai márkára, melyet már régóta figyelemmel kísérek. Oláh Zsigmonddal, a brand tervezőjével beszélgettünk a márkát érintő kérdésekről és az új, tavaszi kollekcióról.

Mesélj egy kicsit a márkáról... 
A márka most egy átalakuláson megy keresztül, hiszen eddig inkább az érett nők érdeklődtek jobban az általam készített darabok iránt, ám elindult egy frissebb, „fiatalosabb” vonal is, hiszen egyre több a fiatalabb vásárlóm és fontosnak tartom, hogy kövessem a változásokat. Célom, hogy időtálló darabokat hozzak létre, melyek stílusosak, hiszen nem elég magunkra ölteni egy ruhát, viselni is tudni kell, ez a stílus alapja. A márka ezek mellett nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagokra használatára is. 



Mit gondolsz a magyarok öltözködési szokásairól? 
Azt gondolom, hogy már egyre inkább figyelnek arra, hogy mit viselnek. Az emberek előtt ott van a lehetőség, mivel már a magyar tervezői piac igen széles skálán mozog akár az árak tekintetében is, így minden árkategóriában hozzá lehet jutni hazai designer termékekhez is, ezek pedig elősegítik a jobb öltözködés, a szebb összképet. 



Mit lehet tudni a tavaszi a márka tavaszi kollekciójáról? 
Főként lezser alapfazonokra lehet számítani, igyekszem az egyenes vonalú ruhákat is még nőiesebbé tenni, jellemző lesz az inda minta használata, illetve a hajtásokkal való játék is. 



Mik a jövőbeni terveid? 
Annyit elárulhatok, hogy már készül a jövő téli kollekció, mellyel a márka egy új irányba indulhat el, a brand kínálatában megjelennek majd a férfi darabok is. A kampányképek emberek közti kapcsolatokat, viszonyokat jelenítenek majd meg, azt szeretném, ha a női és férfi modellek egymás mellett lennének, még egy kis pikantériáéra is számíthatunk!




You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images