Izgalmas megoldások hódítanak idén a bikini divatban!

13:37

Itt a május és már mindenki nagyban a bikini alak elérésén dolgozik, ám érdemes arra is egy pillantást vetni, milyen fürdőruhákban fogunk villantani a strandon. A tangák uralmának ezennel vége, jöjjenek az izgalmas fazonok!

Már nem csak az edzőteremben szeretnénk jól kinézni, hanem a strandon is. Miért nem vegyíthetnénk ezt a kettőt? Az edzőtermi megoldások, mint például a sport melltartó már a fürdőruha divatban is felfedezhető. 
Az izgalmas hátmegoldások a fürdőruhadivatban is fellelhetőek. Érdemes ezekből egy színű darabot venni, hiszen így elkerülhető a minták, anyagok és szabásvonalak káosza.

A csíkos bikinik remek választások, hiszen optikailag nagyobbítják a mellett. Két csíkos darab kombinálása tökéletes választás, de akik bevállalósak szeretnének lenni, azok párosítsák a csíkos bikini felsőt egy vagány,neon színű bugyival.

A teljes felsőtestet átölelő fürdőruhák örök klasszikusok, minden évben újult erővel törnek utat maguknak. Már egyre izgalmasabb fazonok jelennek meg a piacon, illetve különböző anyagokkal is kísérleteznek a tervezők. A személyes kedvenceim a csipkés és színes, mintás darabok.

A magas derekú nadrágok után jöjjenek a magas derekú fürdőruhák. Szerintem praktikus egy darab, hiszen viselésével lehet csalni a kilókkal. Az egyetlen kikötés, hogy alacsony hölgyek ne viseljék, összenyomja az alakot.


You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. A sportmelltartó-típusú bikiniket hol találtad? Nagyon tetszenek, de sehol nem látok hasonlókat. Válaszodat előre is köszi :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images