Hazai tervezők must have darabjai! - Itt a nyár!

21:47

Szezonról szezonra erősödik a magyar divat, ezzel párhuzamosan a hazai tervezői paletta is bővül. Jó pár olyan darab van, mely felkerült a nyári kívánságlistámra, ezek közül pedig megmutatom nektek az abszolút must have darabokat. Ámuljatok és bámuljatok!

A nyári szezonban nagy kedvenceim lettek a derékon megköthető zsinórok, hiszen a legegyszerűbb ruhát is remekül fel lehet dobni vele. Az árnyalatokban a hangsúly a természetességen van, a saját bőrünkhöz közel eső színek időszaka lesz. Jól tudja ezt a Fibula és Anna Amilé márka, hiszen mindkét tervező kollekciójában találunk nude darabokat.


Mostanság egyszerűen nem tudom levenni a szememet a sárga árnyalatú darabokról, minden boltban önkéntelenül is feléjük nyúlok. Több tervező tavaszi-nyári kollekciójában megjelentek a sárga különböző árnyalatai, melyek a szezon fontos elemeit fogják képzeni. Nagyon szeretem (vagy szeretném) a maxi ruhákat, főleg a letisztult vonalvezetésű darabokat. Az Elysian márka tervezője tudja, hogy a sárga szín és a maxi fazon kombinálása ellenállhatatlan csodát hoz létre, sőt, meg is bolondította egy kis csavarra. Nálam abszolút must have!


Az utóbbi időben újra teret hódítottak maguknak a body-k, ám idén a hazai tervezők újítottak, hiszen az Anna Amilé és a Pakamé márka olyan body-t dobott a piacra, mely bikiniként is funkcionál. Praktikusságból csillagos ötös. Az egész napos strand után nem kell azon gondolkozod, hogy miben menj az esti bulira, csupán húzz fel egy szoknyát a body-ra, vegyél fel egy dögös magas sarkú cipőt és már készen is vagy!



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images