Alexander Wang a H&M új vendégtervezője

11:52


Az amerikai Palm Springsben rendezett Coachella Zenei Fesztiválon a H&M bejelentette, hogy a következő vendégtervezője Alexander Wang lesz. Ez az első eset, hogy amerikai tervezővel készítenek közös kollekciót.

"A new york-i divattervezőről elnevezett márka 2007-es bemutatkozása óta a városi egyenruhák folyamatos fejlesztésével, és új kontextusba helyezésével teremtette meg önmagát. Alexander Wang alapvető érzékenysége a kontrasztokat tükrözi vissza a kifinomult és tökéletlen részletek hibátlan egyesítésével. Bár a tervező kollekciói leegyszerűsített divatot tükröznek, mindig az elegancia és a könnyedség érzetét nyújtják" - áll a közleményben.



"Megtisztelő számomra, hogy részt vehetek a H&M tervezői együttműködésében – mondta Alexander Wang. "A csapatukkal való munka izgalmas, és szórakoztató folyamat. Nagyon nyitottak a határok kitolására, és a kreativitás lehetőségének megteremtésére. Ez egy nagyszerű lehetőség lesz a szélesebb közönség számára, hogy megismerjék az Alexander Wang márka és életstílus elemeit."

Alexander Wang napjaink divatjának egyik legfontosabb hangja – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. – Pontosan érti, mit szeretnének az emberek viselni, és munkáját olyan energiával és szenvedéllyel végzi, ami ragályos. Hihetetlen érzés az idén vele dolgozni.


A kollekció 2014. november 6-tól lesz kapható a világ kb. 250 H&M üzletében, valamint online.



Ha tetszett a bejegyzés, facebookon is megtalálsz:https://www.facebook.com/MySweetesHeaven?ref=

MySweetestHeaven

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images