Őszi pulcsi haul - Miket vettem? #2

10:30

Megint elkapott a vásárlási láz, hiszen az embernek soha nem lehet elég pulcsija. Nyakamba vettem a várost és sikerült is beszereznem pár szuper darabot. Idén minden fast fashion üzletben lehet találni bolyhos, puha pulcsikat. Nagyon örülök, hogy nálunk is divatba jött, hiszen tavaly csak a Hádá-ban láttam hasonlókat. Idén már három új bolyhos, szőrős pulcsival büszkélkedhetek. 



Erre a szürke csodára az Orsay-ben bukkantam rá az egyik nap suli után. Anyának néztem kardigánokat, mikor megláttam és beleszerettem. Olyan puha és kényelmes. Az ára is nagyon jó volt, 5290 Forintért jutottam hozzá. Az ékszert és napszemüvegt ebayről rendeltem, nemrég hozta a postás.

Idén nagyon erős az F&F, rengeteg szép ruhát találtok ott, a pulcsikról már nem is beszélve. Ezt a darabot azért választottam, mert van egy hasonló fekete kardigánom és szerettem volna egyet fehérben is, ám az F&F felnőtt részlegén nem volt. Már kezdtem feladni, mikor a gyerekeknek szánt ruhák között megtaláltam. Elég ijesztő, hogy 11-12 éveseknek való méret és jó rám. Bár megjegyezném, a 164 cm-es gyerekre való pulcsi lógott rajtam. Árban is kedvezőbb volt, mint felnőtt társa, 4300 Forintot fizettem érte.


Ezt a nyakláncot tavaly rendeltem meg barátnőmnek és már akkor is nagyon tetszett, de egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy magamnak is megrendeljem. Nem bántam meg, mert csomó ruhámhoz fel tudom venni. Szeretnék mellé beszerezni egy hasonló zöldes árnyalatú táskát.


Az utolsó, amit megmutatnék nektek, azt szintén az F&F-ben vettem két héttel ezelőtt 20%-kal olcsóbban. Az eredeti ára 5900 Forint volt és így 4700 Forintért el tudtam hozni. Főleg a színe tetszett, télen szeretek színes darabokat hordani, feldobják a szürke hétköznapokat.


Ti vásároltatok valami jót mostanság?


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik mind a három pulcsi. Az Orsayban már én is néztem őket. A hétvégén biztosan beszerzek egyet :-)

    VálaszTörlés
  2. Ha tudnád milyen puhák :D Az Orsay-ben ebből a fajtából több szín is volt, még szerettem volna egy babakéket, de sajnos egyik boltban se volt méret. Ha látsz szépet, írd meg légyszi, hogy hol lehet kapni ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images