Zenzero - Interjú

10:00

Nagyon örültem, amikor a Zenzero a hónap bloggerének választott. Régóta szemeztem Kern Ágnes ékszereivel, hiszen imádom az ásványokat. Az ékszereit átjárja az erő és a kreativitás, a kis üvegcsékbe zárt ásványokért pedig egyenesen oda vagyok.


Mesélj egy kicsit magadról...

Annak ellenére, hogy a Közgáz egyetemre jártam, mindig is a szép dolgok vonzottak. Mégis hagytam magam elterelni, így jó pár évig újságot írtam. Miután megszületett két fiam, gyorsan rájöttem, hogy a napilapos lét nem nekem való. Azóta szinte csak az interneten élem az életem, ami a munkát illeti. Sőt, a hobbim is a világhálóhoz kötődik, hiszen már 11 éve írom az Ági főz blogot is. 


Hogy született meg a Zenzero?

Már kerestem pár éve, hogy valójában mit szeretnék csinálni, amikor egyik nap ránéztem a rengeteg felhalmozott ékszeremre és megszületett a megoldás. Ha ennyire imádom őket, akkor ideje hivatalosan is ezzel foglalatoskodni. 


Miért éppen ásvány ékszereket készítesz?

Valójában az ásványok választottak engem. Eredetileg nem terveztem, hogy kizárólag csak kövekkel foglalatoskodok majd, de egyre jobban magukhoz vonzottak, én pedig engedtem a csábításnak. Sajnos egyelőre nem minden darabot készítek én, mert bizonyos munkafolyamatokat, így például a galvanizálást nem tudom elvégezni


Hol lehet hozzájutni az általad készített ékszerekhez?

Egyelőre csak webshopként működünk, de havonta egyszer-kétszer vásárokba is ellátogatunk. Júniusban és júliusban is kint leszünk a DIP Design Passage-on, ami a Deák térhez közel, a Király utcában van Budapesten. https://www.facebook.com/DIPdesignpassage


Honnan jött az ötlet, hogy minden hónapban kiválaszd a hónap bloggerét?

Előző életemben, még 2004-ben kezdtem el blogolni. Az Ági főz blog azóta is él és virul, mint az eddigi leghosszabb hobbim lenyomata. Ezek után érthető, hogy szeretem a blogokat és nagyon fontosnak tartom a bloggerek tevékenységét. Sokkal hitelesebben és közvetlenebb módon kommunikál egy blogger, mint például egy újságíró. Mindig elámulok, hogy milyen rengeteg mennyire tehetséges fotós, stylist, grafikus, divattervező és szépségblogger van körülöttem. Órákig tudom bújni az oldalakat.



Kiknek ajánlod az ékszereidet?

Olyan nőknek, akik szeretik és követik a divatot, de többre vágynak, mint az évente lecserélendő műanyag cuccok. Az ásványok évezredekig el voltak a föld alatt, így a felszínen is sokáig szépek maradnak. Most trendi formájukban hordhatjuk őket pár évig, hogy aztán 5 meg 10 év múlva újra előkerüljenek majd a fiók mélyéről. Nekem bőven vannak a nagyitól örökölt kavicsaim is, amelyeket legfeljebb újra kell fűzni, hogy újra hordhatóak legyenek.



You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Az a háromszögmedálos nyaklánc nagyon szép! Szimpatikus a tervező nagyon :-)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images