ghd - Platinum hajformázó event

20:56

Előző héten a ghd exkluzív eseményén jártam, ahol bemutatták a legújabb csoda hajformázójukat, a Platinumot. Már a szlogen is tetszett, "a kompromisszumok nélküli hajformázó", így kíváncsi voltam rá, hogy mit is tud. 

Az esemény egy előadással kezdődött, melyet nem más, mint a ghd Nemzetközi Vezető Oktatófodrásza, Janine Jennings tartott. Janine angolul beszélt, de a ghd csapata gondoskodott tolmácsról, így a szakkifejezésekkel tarkított előadás emberközelibbé vált. Sok újdonságot tudtam meg a hajunkkal kapcsolatban, ezek az információk pedig biztos, hogy a továbbiakban is segítségemre lesznek. Tudtátok, hogy ha 200 fok felett vasaljátok a hajatokat, akkor kiszárad és, hogy nedvességet szívjon magába a környezetéből nyeri el? Ezért van az, mikor begöndöríted a hajadat de az utcára lépve máris újra egyenes. Továbbá azt is megtudtam, hogy 215 feletti a vasalási hőfok, akkor a haj egyszerűen letörik, ami lássuk be, elég ijesztő. A ghd Platinumot cambridge-i laborban fejlesztették ki, a tudósok kikísérletezték, hogy a hajnak a 185 fok a legmegfelelőbb formázáshoz, így a hajvasalót fixen erre a hőfokra állították be. Nem csak jobban óvja hajunkat, hanem tartósabb és fényesebb lesz tőle a frizura. Az előadás után mindenki odaülhetett egy-egy tükörhöz, ahol kipróbálhatta a hajvasalót vagy igénybe vehette a profi fodrászok segítségét. Én már pár héttel ezelőtt ellátogattam a referencia szalonba, ahol csodás hollywoodi hullámot varázsoltak nekem, ezért már láttam mire képes ez a kis szerkezet. Én egyszerűen odavagyok a bekapcsoló gombért, jópofa hangja van.  Bár hullámos hajjal mentem, még így is volt mit javítani rajta, hiszen az egész napos rohangálás miatt kezdett szétesni a loboncom. Az egész esemény jó hangulatban telt, a gdh csapat folyton a kedvünkben járt. Ha minden jól megy, nem most találkoztatok velük utoljára a blogon!


















A tökéletes copf elkészítéséről szóló videót feltettem a youtube csatornámra, itt meg is nézhetitek:


You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. El tudtam volna még nézegetni a videót. :)
    Nem akarsz még felrakni belőle?
    Amúgy tényleg ennyire jók a GDH termékek?

    VálaszTörlés
  2. Sajnos az 1 órás előadást nem vettem fel, de ha tudtam volna, hogy van rá igény, akkor viszont meglett volna. :) Szerintem jók, de lesz még poszt a blogon a ghd-val kapcsolatban. :)

    VálaszTörlés
  3. Na majd legközlebb. ;) Várom az újabb posztot róla (is).

    VálaszTörlés
  4. Remélem nem kell sokat várnod. Amúgy érdekelne hajas videó? Gondolkozom a youtube csatornára haj tutoriál videókon. :)

    VálaszTörlés
  5. Engem abszolút. Hosszú hajam van de mindig csak hátrakötöm vagy beleteszek egy hajráfot. :P Nincs a frizurakészítéshez túl sok ügyességem.

    VálaszTörlés
  6. Na, akkor a kedvedért majd megpróbálkozom vele ;)

    VálaszTörlés
  7. Na, akkor a kedvedért majd megpróbálkozom vele ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images