Válassz hazai designer terméket karácsonyra!

11:42

A karácsony közeledtével egyre nehezebb ajándékot találni szeretteinknek, de nem lehetetlen. Mivel szívügyem a hazai tervezők sorsa, így ebben a cikkben összegyűjtöttem nektek a legszuperebb karácsonyi ajándék ötleteket a magyar designer piacról.

AMÉ Création
Az AMÉ Création ékszerei csodásak lehetnek karácsonyi ajándéknak is, én biztos boldog lennék, ha a kis csomagomban a képen látható csodás szettet lapulna. Múltkor fedeztem el a márkát a WonderLAB-ben járva és nagyon megkedveltem őket, hiszen elegáns és csodás kivitelezésűek az ékszerek.


ANNAMARIA PAP
Annamaria Pap bőr pénztárcáinak régóta rajongója vagyok, az egyik nagy kedvencem ez a fekete darab. Igazán nőies és finom kidolgozású, öröm őt elővenni a boltban fizetéskor. Lessetek be a ONE Fashion Budapestbe, hiszen jó pár fajtát találtok az üzlet kínálatában.


BORIBIANKA
A Marie Claire Fashion Days szakmai napján láthattatok rajtam egy különleges, csavart formájú nyakláncot, mely Boribianka csodás kreációja. Egyből a szívemhez nőtt, hiszen ötletes kivitelezésű és bármilyen ruhához remekül passzol. Felveheted egy elegáns eseményre vagy hordhatod a suliban is egy laza pólóval és pulcsival. Tökéletes karácsonyi ajándék minden korosztálynak.


NEWACCENT
Ha már a különleges ékszereknél tartunk, akkor érdemes még benéznetek a Paloma-ban található NewAccent-hez, ahol is beton ékszerekkel találkozhattok. Mindenki megtalálja a kedvére valót, igen széles a termék paletta, van nyaklánc, fülbevaló és persze gyűrű is különböző geometriai formákban. Az allergiások is viselhetik, hiszen a tartozékok orvosi fémből készülnek.


CAKÓ
Cakó Kinga ruháit nagyon kedvelem, pont olyan letisztultak és egyszerűek, mint én magam, éppen ezért bárki ruhatárába remekül beilleszthetők. Engem főleg a színvilág az, ami megfog, hiszen a kéktől egészen a padlizsán különböző árnyalataiban minden megtalálható a kollekcióban. Keresd őket a ONE Fashion Budapestben.


KARMAN JEWELRY
Büszke vagyok arra, hogy tulajdonosa lehetek egy Karman Jewelry fülbevalónak, mely az idei tavaszi-nyári szezon egyik kulcsdarabja volt. Orsinak a téli ékszerkollekciója is igen erős, a tavasszal használt motívumokat vitte tovább, kiegészítve más anyagokkal. Csodásan mutatna egy hölgyön a karácsonyi asztal mellett.


PAKAMÉ
Ha különleges formájú táskára vágyik szerettünk, akkor kérjen Pakamé táskát. Nekem ő most az aktuális kedvenc, mind anyagában mind pedig formavilágában. A WonderLAB-ben más csodás darabokra is lehettek a tervezőtől.


JANKA ARNOCZY
Nekem fontos, hogy mindig legyen nálam egy jegyzetfüzet, hiszen, ha valami az eszembe jut, egyből le szeretem írni, különben elfelejtem, Éppen ezért már régóta szemezek Janka Arnoczy ötletes jegyzetfüzeteivel. Ha szerettünk pont olyan grafomán, mint én, akkor remek karácsnyi ajándék lehet egy ilyen darab, az Open Showroom-ban találhatóak meg. A cuki kulcstartóról már nem is beszélve.


ZENZERO
Már egy ideje szenvedélyes ásvány kedvelő vagyok. Tavasszal kerültem kapcsolatba Ágival, aki a Zenzero ékszerek készítője és már én is büszke tulajdonosa lehetek pár csodás darabnak. Az ásványok évezredek óta hatalmas erővel bírnak, éppen ezért minden kőnek más a tulajdonsága. Ha szerettünk szintén kedveli ezeket az ősi csodákat, akkor lepjük megy egy Zenzero ásvány ékszerrel.


HARKODETTY
Télen előjön a szőrme imádó énem és egyre csak a bolyhos és puha dolgokat keresem. Ezért is tetszett meg a képen látható Harkodetty clutch, emellett pedig nagyon különlegesnek találom az anyaghasználatot és a színvilágot. Csapjatok le rá és ajándékozzátok meg vele szeretteiteket.


THE NAAN DESIGN
Ha bőrékszerre gondolok, akkor egyből a the naan design jut az eszembe, ékszereik egyszerű formavilága luxus minőséggel párosul. A PLUME Touché kollekció remek ajándék lehet az ünnepekre, hiszen kézzel készülnek, aki pedig kedveli az arany színt, ő festett verziót is kérhet.




You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Köszi Fanni. Neked melyik a kedvenced ezek közül? ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Fanni. Neked melyik a kedvenced ezek közül? ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images