Valami új kezdete...

12:57

Biztos tudjátok milyen, amikor egy álom valóra válik, ahogy szépen-lassan kibontakozol, önmagad leszel, realizálnod kell, hogy ez már a valóság. Ebben a hónapban velem is ez történt, többszörösen.

Annyi impulzus ért pár hét alatt, ami fél évre is bőven elegendő lenne. Megszereztem a mesterdiplomát, összeköltözünk a párommal, megszervezem életem első bemutatóját és új munkahelyem lesz. De kezdjük az elején, szépen, sorban. Két évvel ezelőtt a fejembe vettem, hogy bizony én mesterképzésre szeretnék jelentkezni,. Elég türelmetlen ember vagyok, így egyből el is kezdtem nézegetni az iskolákat, még végül a Szent István Egyetem - Emberi Erőforrás Tanácsadó képzése mellett döntöttem. Sokan azt gondolták - velem ellentétben - hogy ez HR szak, de hamar megbizonyosodtunk róla, hogy itt bizony többről van szó. Mivel az alapképzést andragógia szakon végeztem, így hamar kiderült, elég nagy hiányosságokkal küzdöm, hiszen erre a szakra átfogó pszichológiai tudás kellene. Beleadtam apait-anyait és elkezdem tanulni, hogy felzárkózzam. Szerencsére már a második félévtől bővült a tudásom, nem volt a későbbiekben sem gond vele. Sajnos az utolsó év elég döcögősen telt, ott volt a munkahelyem, a blog és persze más egyéb, a családi-baráti dolgokra is idő kellett szakítanom, ez így együtt pedig megterhelő volt. Végül május 24.-én megszereztem a mesterdiplomámat, JELES eredménnyel, amire rettentően büszke vagyok. A sors úgy intézte, hogy pont aznap volt az államvizsgám, amikor a párommal a 8. évfordulónkat ünnepeltük.


8 év, nem semmi, sokan még egy házasságban sem bírják eddig. Nem mondom, hogy nem voltak köztünk hullámvölgyek, de úgy érzem, révbe értem és boldogabb vagyok, mint valaha. A május az újdonságok ígéretével jött, a másoddiplomán túl az összeköltözés is folyamatban van, el nem tudom mondani mennyire sok dolog van vele. Gondolom, aki már költözött, az tudja, ám én gyermeki ártatlansággal mértem fel a helyzetet, pikk-pakk beköltözünk az új fészkünkbe. A fejemben már a designon agyaltam és nem számoltam azzal, hogy előbb a festés, parkettázás is időbe telik, sőt, hogy a bútorok sem egy perc alatt kerülnek be a lakásba. Most még nagyon az elején vagyunk, de remélem, június végére már a saját kuckómban lehet.


Mindezek mellett pedig - hogy a szervezetem még több impulzust kapjon - felajánlottak egy izgalmas munkalehetőséget. Mindig is kreatív szakmában szerettem volna dolgozni és úgy hozta a sors, hogy júniustól egy média ügynökségnél fogok tevékenykedni. Már nagyon várom és izgulok persze, hiszen új hely, új környezet, új munkatársak, de nagyon jól esik, hogy már most szeretettel gondolnak rám, úgy érzem, jó helyre kerülök.


Persze, a blog életében is izgalmas változások történnek, hiszen június 2.-án megrendezem életem első divatbemutatóját. Mindig is imádtam szervezni és nagyon örültem mikor Timi, a Timarcs márka tervezője engem kért fel a tavaszi-nyári kollekció bemutatójának kivitelezésére. Olyat szerettünk volna, ami különleges és egyedi (mint a ruhái), így felkértem pár blogger barátomat - PIERRETTE , Live Wonderful Life, Voila Mode, Kialakító, Shine On Silver, Tamara, Kasz Couture, From Nora, World of Katie - hogy legyenek a modelljeink a bemutatón. Jó látni, hogy ők is mennyire lelkesek és mennyi energiát tesznek bele, amiért hálás vagyok nekik. A divatbemutatón mindenkit szeretettel várunk, lesznek ott bloggerek, extrém ruhák, szuper zene és persze pezsgő is. Az esemény részleteit ITT tekinthetitek meg.

Fotó forrása: Weheartit



You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Szuper izgalmas dolgok történtek Veled! Gratulálok a jeles diplomához, munka mellett szerintem ez szuper teljesítmény. 😊 Én is andragógia szakon végeztem, de sajnos a sulitól nem kaptam iránymutatást, azt se tudom merre lehetne ezzel tovább haladni..a felnőtt oktatás korántsem érdekel, ellenben a specializációm annál inkább (multimédia kiadás és terjesztés).
    Sok sikert kívánok a bemutatóhoz! 😊

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Igen, most minden változóban van meg átalakulóban de én mindig is élveztem a pörgést. Az andragógia engem sem, viszont a tanácsadás igen, később szívesen foglalkoznék ezzel is, kicsit divatorientált szemszögből. És a specializációnon belül helyezkedtél el?

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Igen, most minden változóban van meg átalakulóban de én mindig is élveztem a pörgést. Az andragógia engem sem, viszont a tanácsadás igen, később szívesen foglalkoznék ezzel is, kicsit divatorientált szemszögből. És a specializációnon belül helyezkedtél el?

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a diplomához és az új munkahelyhez! A költözéshez pedig kitartást, én is épp ebben vagyok, már várom, mikor fogok dobozokkal álmodni :D

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! A költözés nagyon nem egyszerű,már várom a végét :D de még azért van vele munka ;) te merre költözöl? ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images