Fairy in the forest - Erdőtündér - Outfit

10:01

Az erdőtündér fotózás a fejdísz köré épült, hiszen ezt még a Balaton Soundra készítettem, ám a rossz idő miatt nem tudtam felvenni. Mindenképpen szerettem volna vele egy outfit posztot, ezért megbeszéltük az egyik fotós barátommal, Dobó Beával, hogy elkészítjük a képeket. Mikor megmutattam Beának a fejdíszt, mondta, hogy erdős környezetben érvényesülne legjobban, így lyukadtunk ki a Népliget melletti parkba. Én nagyon elégedett vagyok a képekkel, szerintem ez az egyik legjobban sikerült fotósorozatom. Ti milyennek találjátok?











Dobó Bea facebook-os elérhetősége: Bejj Photography


You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Nagyon szexi és egyedi lett ez a szerelés :) Hajad színe is el lett találva,a kék szemed szépen kiemeli. Nekem zöld a szemem színe,ezért is gondolkodom rajta,hogy hasonló árnyalattal befestetem a White Hairben a hajam,biztos nekem is szépen kiemelné a szemem ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen lányok nagyon igyekeztem, hogy jó fotók készüljenek. Most már hetente szeretnék outfit posztot ;) A hajamat mindig én festem otthon a Schwarzkopf Perfect Mousse-val, az árnyalat pedig Cool Brown. Szeretem ezek a festékeket mert könnyű felvinni és tartós is. Világ életemben szőke voltam, így most hónapról hónapra világosítom :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images