Leárazások - Miket vettem? #3

10:00

Már nagyon vártam, hogy eljöjjenek a leárazások és beszabaduljak az üzletekbe, hiszen ilyenkor remek áron lehet hozzájutni mindenhez. Jó pár dolgot összegyűjtöttem a kívánságlistámra és próbáltam tudatosan csak azokat megnézni, de ahogy lenni szokott, nem bírtam ki és egy-két szerelem darabot is hazahoztam. Bár nem bántam meg semmit, mégis sír utána a pénztárcám.


A leárazások alkalmával mindig betévedek az F&F-be, hiszen imádom a termékeit. Még pár hónapja néztem ki ezt a púderszínű csodakabátot, ám akkor nem vettem meg, de most eljött az én pillanatom. Azért is tetszett meg, mert szeretek télen is a színesebb darabokat hordani, illetve a szabása is nagyon különleges. 8300 Forintért jutottam hozzá.



Ha már vettem egy púderrózsaszínű kabátot, akkor miért ne vennék egy hozzá illő cipőt is? A viccet félretéve, azért is szereztem be ezt a cipőt, mert rengeteg ruhámhoz passzol. Csak azt sajnálom, hogy még várnom kell a hordásával, hiszen inkább tavaszi cipő. A formája és az anyaga tetszett meg nagyon. Az ára kicsit borsos volt, 7000 Forintot fizettem érte a Zara-ban.


A Zara-ban nem csak a cipőt néztem ki magamnak, hanem egy szuper felsőt is. A felsőnek különleges az anyaga és a hátulja, illetve az elején lévő printelt minta nagyon megtetszett. Mikor megláttam, csak úgy gyűltek az outfit ötletek a fejemben. Úgy érzem, sokat fogom még hordani, így nem bántam meg, hogy 6000 Forintot fizettem érte.


Szoknyákból is szerettem volna beújítani egy-két tavaszi darabot, így célzottan kerestem a pasztell árnyalatúakat. Púderrózsaszínt már nem szerettem volna venni, hiszen ott van a kabát és a cipő is, ám ez a baba kék csoda egyből megfogott. Kicsit vastagabb és merevebb anyagból készült, ám kellemes tapintású. A szoknyát a Pull and Bear-ben vettem 2990 Forintért.


A másik szoknyára a New Yorker-ben akadtam rá. Régóta keresek szép, műbőr szoknyákat, ám a vékony derekam miatt nem találtam megfelelőt. Igaz, ez kicsit merészebb, mint ahogy azt elképzeltem, de pont emiatt tetszett meg, sőt, az ára is baráti volt, 1990 Forintot fizettem érte. A sálat a szoknyához választottam 2500 Forintért az Orsay-ben.


Ezt a felsőt a kék mintás nadrágomhoz vettem a Pull and Bear-ben 1990 Forintért. Szerintem színben remekül passzol hozzá. Az anyaga szatén jellegű, de azért ne tévesszen meg senkit, viszont kellemes a tapintása és jó hordani. Minden évszakban remek választás lehet. A nadrág pedig szerelem volt első látásra, már úgy is szükségem volt párra, így pont jókor jött. A Stradivarius-ban vettem meg 5500 Forintért. Nekem ennyit bőven megért, bár nem igazán nevezném leárazásnak, mikor az eredeti ára 6500 Forint volt.


A kék mintás nadrág még a nyári kollekcióból marad meg az üzletnek, bár nem tudom nyáron hol járt a szemem, hogy nem vettem észre. Mostanában beköszöntött a kék-láz (valószínűleg ez lehet az oka), így egyből kiszúrtam a polcokon. Ez is olyan darab lesz, amit sűrűn fogtok látni rajtam, hiszen van hozzá kék táskám, napszemüvegem, nyakláncom, karkötőm és ha addig találok, akkor cipőm is. Az árát ha meghalljátok, el fogtok ájulni: 1700 Forint.


Erre a cipőre a városban sétálva akadtam rá a Retro Outletben. A színe és a formája egyből megfogott és rengeteg ruhámmal tudom párosítani. Régóta kerestem egy hasonló darabot, mert ugyan van egy rózsaszín platform magassarkúm, de az nagy rám és kijár belőle a lábam. Ez a cipő pedig tökéletesen simul a lábamra és egész kellemes viselni. Az ára is baráti volt, hiszen 14000 Forintról! lett 2990 Forintra leárazva. Nem semmi!


Nacikból szintén be szerettem volna vásárolni, szóval nagyon ráálltam a keresésükre és ő a 3., akit találtam. Tetszik, hogy skinny fazonú és a színe is különleges. A kék nadrággal együtt vettem az F&F-ben 4500 Forintért. Találtam még egy szuper színes sálat is a Tally Weijl-ben potom 900 Forintért.

Mit szóltok ezekhez a ruhadarabokhoz?

You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Nagyon jó cuccokat sikerült vásárolnod, főleg a kabát és a pasztell kék szoknya tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Jó cuccok ezek bizony és muszáj megjegyeznem, hogy hihetetlenül különböznek. Minden egyes kép egy teljesen más stílus.
    Mondták már, hogy olyan divatkaméleon vagy? :))

    VálaszTörlés
  3. Csak ámulok milyen szuper dolgokat szereztél be! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok. Ebben a hónapban is sikerült jó pár dolgot vásárolnom, remélem várjátok a következő haul cikket. Nina, pont előző héten mondta az egyik ismerősöm, de jól esik, ha te is ezt gondolod. Szeretek mindig más stílusban felöltözni, ez attól függ, hogy éppen milyen napom van. :)

    VálaszTörlés
  5. Csodás szerzemények. Gyönyörű a kék szoknya és a púder színű kabát. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi, én is imádom őket. Ilyen szoknyát már régóta kerestem. Rengeteg outfit ötlet gyűlt össze a fejemben, mikor megláttam. Remélem nemsokára felvehetem. ;)

    VálaszTörlés
  7. Imádom az összeset ! :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images