Christmas Wishlist

14:56

Mostantól hivatalosan is karácsonyi üzemmódba kapcsoltam, így a blogot is lassan elárasztják az ünnepekkel kapcsolatos ötletek, praktikák, tippek és hasonló dolgok. Összeállítottam egy karácsonyi kívánságlistát, melyet elküldök a Jézuskának, hátha meglep egy-két szuper dologgal.

Rojtos kabát
Nem is lennék mániás divatblogger, ha nem vágynék mindig valami ruhadarabra, jelen esetben egy fekete rojtos kabátra. Már nagyon régóta keresek és az F&F-ben rá is találtam egy csodás darabra, alig várom, hogy megkaparintsam (vagy meglepjenek vele).


Turmixgép
Egy jó turmixgépre már nagyon, de nagyon sok ideje fáj a fogam, hiszen imádok különböző smoothie-kat készíteni otthon. Sokáig botmixerrel szenvedtem, de azzal nem lehet mindent folyóssá varázsolni, így érik a beszerzése.


Beauty Blender
Nem vagyok nagy make up fan, de már annyit hallottam erről a kis csodaszerről, hogy én is kedvet kaptam a beszerzéséhez. Bár én az ebay-es verzió mellett döntöttem, kíváncsian várom, hogy mit tud.


Fülhallgató
Nemrégen romlott el a fülhallgatóm és, mivel szeretek utazás közben zenét hallgatni, így aktuálissá vált egy új beszerzése. A minimalista fehér változat áll hozzám a legközelebb, és már fel is került a karácsonyi kívánságlistámra.


Díszpárna
Hát igen, díszpárnából sosem lehet elég darabja az embernek. Annyira jól néznek ki az ágyon egymásnak zsúfolva, és még hiányzik pár az tökéletes összképhez. Mivel lila a szobám, így főként a lila-fehér-ezüst színkombinációval játszom, ehhez pedig nem túl könnyű megfelelő darabokat találni. 


Fehér karácsonyfa
Az most a legújabb őrületem, hogy a hálószobában legyen egy fehér karácsonyfa. Természetesen mini változat lenne a legmegfelelőbb, melyet fel lehet majd díszíteni lila és ezüst cuccokkal. Dina és az ő őrült, karácsonyi ötletei.



You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Az ebay blender nagyon szar. Èn vagy az eredetit ajánlom vagy a Kell a púderèt.

    VálaszTörlés
  2. De jó, már megrendeltem :D Nah, akkor kíváncsi leszek

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images